B Better

Elke 3 jaar wordt bij een gecertificeerde B Corp™ een nieuw assessment afgenomen. B Better is ontwikkeld om jouw bedrijf te helpen met het verbeteren van jouw impact performance na certificering, in jaar 2. Met als resultaat daarvan uiteraard een verbeterde B Impact Assessment score!

Het B Better hercertificeringstraject doen we in 4 stappen:

1
Setting the target
We blikken terug op de eerste twee jaar als B Corp, de huidige score en bepalen de doelen voor hercertificering.
2
Being better
Het ontwerpen en uitvoeren van projecten waarmee je de impact van jouw bedrijf gaat vergroten.
3
B Impact Assessment
Het invullen van het assessment ligt in jouw eigen handen. Wij doen een laatste check op het assessment voor je dit inlevert en bekijken of er nog ergens quick wins te behalen zijn voordat je het hercertificeringstraject in gaat.
4
Get Ready for Review
Voorafgaand aan de review call met B Lab doen we een uitgebreide voorbereidingssessie.
Voor wie
Elke 3 jaar wordt bij een gecertificeerde B Corp een nieuw assessment afgenomen. En dat is maar goed ook. Zo blijft jouw certificaat namelijk voldoen aan de hoogste eisen en de nieuwste ontwikkelingen. Dit is ook een mooi moment om te laten zien dat je als B Corp gegroeid bent, met uiteraard een hogere score! Wat krijg je met B Better?
lana b leader

Contact Lana

Sustainability Expert & B Leader
Als expert in duurzaamheid en B Leader, coacht en faciliteert Lana jouw bedrijf richting impact. Lana ondersteunt bedrijven met (supply chain) inzichten, onderzoek en strategische maar ook praktische stappen richting positieve impact, met oog op de menselijke én zakelijke kant.