Wij zijn een impact bureau gespecialiseerd in duurzaamheids strategieën

At Rainbow Collection we think impact first. We can support you with creating a sustainability strategy, translated into creative impact branding with impact design, and guide you through implementation with impact coaching. And if you really want to go the extra mile, we can help you to get the B Corp Certification®
Bij Rainbow Collection staat impact voorop. We helpen je met de ontwikkeling van jouw duurzaamheidsstrategie, vertalen deze naar impact communicatie met impact design, en helpen je tijdens de implementatie met impact coaching. En als kers op de taart, kunnen we je ook helpen met B Corp® certificering.

We think
IMPACT first

1-500x286

Thinking Impact First

We weten dat ieder bedrijf de potentie heeft positieve impact te maken, terwijl het bouwt aan een winstgevende organisatie. Het is aan ons deze potentie te benutten door het vinden van jouw impact sweet spot. Dit is waar jouw duurzaamheidsactiviteiten overlappen met de kracht van jouw bedrijf en de wensen van je belangrijkste publiek. Ben jij klaar voor impact?
Ik wil beginnen met impact maken
3

Act now

De wereld verandert in rap tempo waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan die we je graag laten zien. Dit is het moment om te bouwen aan een regeneratieve, circulaire en inclusieve economie. Die vraagt om een andere mindset met als basis innovaties, nieuwe business modellen en duurzame oplossingen. Wil je voorbeelden zien van ons werk?
Lees ons Impact Report 2021

Onze Services

Wij helpen je te focussen op onderwerpen waarmee je de grootste impact maakt, terwijl je werkt aan je succesvolle merk en bedrijf. Impact betekent niet (alleen) het compenseren van je footprint. Het gaat over de waarde die jouw merk toevoegt aan de wereld. Wij helpen je met het identificeren van impactonderwerpen en ontwikkelen een duidelijke routekaart voor het behalen van je doelen. En te groeien naar een sterk impact merk.
Het creatieve bureau voor impact strategie en impact coaching

Impact Inspiration

The B Corp Story of Dille & Kamille
The B Corp process of creative agency Gardeners

What
people say
about us