B Coaching

Je bent al lekker op weg met impact maken met jouw product, merk en mensen. Het is tijd voor B Corp™ certificering te gaan, en jouw organisatie aan te sluiten bij de wereldwijde B Corp Movement. In 4 heldere stappen coachen we jou en jouw bedrijf op weg naar B Corp certificering. Het certificeringtraject ligt volledig in jouw handen, wij helpen op de weg ernaartoe met praktische tips, inhoudelijke feedback en veel ervaring met de B Corp Business Impact Assessment (BIA).

De 4 stappen naar B Corp certificering:

1
Kicking off the B Corp Journey
De eerste scan van de 5 B Corp categorieën en bepalen van het team
2
B Prepared
De fase waarin je jouw bedrijf klaarstoomt voor B Corp certificering en de vragenlijst invult. Wij geven input, tips & tricks per categorie in 5 sessies.
3
Handing in the Assessment
Een laatste check op het assessment voor je deze inlevert. Zijn er nog ergens quick wins voordat je het certificeringstraject in gaat?
4
Get Ready for Review
Voorafgaand aan de review call met B Lab®, hebben we een uitgebreide voorbereidingssessie.
lana b leader

Contact Lana

Sustainability Expert & B Leader
Als expert in duurzaamheid en B Leader, coacht en faciliteert Lana jouw bedrijf richting impact. Lana ondersteunt bedrijven met (supply chain) inzichten, onderzoek en strategische maar ook praktische stappen richting positieve impact, met oog op de menselijke én zakelijke kant.