B Templatepakket

Ons B Corp™ Templatepakket is dé perfecte start voor jouw B Corp traject. We hebben een uitgebreide set van templates samengesteld om jouw certificeringstraject te versnellen. Het zijn universele duurzaamheidsgerelateerde documenten waarmee je jouw beleid, principes en processen kan ontwikkelen. Iedere template voorziet van het startpunt om B Corp te worden op een bepaald gebied, of het nou gaat om milieumanagement, diversiteit & inclusiviteit of impactrapportage.

Onze B Corp templates zijn:

1
Easy-to-use
2
Het startpunt voor verbeterde prestaties
3
Ontworpen om te voldoen aan de B Impact Assessment criteria
TIP!
Onze B Corp templates zijn slechts een startpunt. Met alleen een beleid of het meten van je milieu footprint, maak je nog geen impact. We adviseren je de templates te gebruiken voor het verbeteren van je sociale -en milieu-impact. Per template geven we praktische tips hoe deze te gebruiken om je impact te vergroten en te integreren in het beleid van je organisatie.
B leader koen

Contact Koen

Impact consultant & Business development
Koen weet alles over duurzame innovaties en ondernemerschap. Zijn focus is het combineren van creativiteit en innovatie voor het behalen van de grootst mogelijke impact. Koen kijkt ernaar uit je te ontmoeten en samen te bespreken wat B Corp kan toevoegen aan jouw bedrijf.