De winnaars van de #ImpactAward 2018!

De winnaars van de #ImpactAward 2018!

Afgelopen donderdag was het zo ver. De eerste editie van de NRC Live Impact Award vond plaats in het duurzame gebouw de Circl in Amsterdam! Tijdens inspirerende speeches lieten duurzame innovators zien dat positieve impact maken en commerciële winst behalen heel goed hand in hand kunnen gaan. Dit is wat wij noemen pure winst!

De bekende NRC Impact Day werd later in de middag omgetoverd tot een ware award show waar de finalisten van de Impact Award in een laatste pitch lieten zien hoe zij voor pure winst gaan. Zowel de jury als de publieksprijs werden uitgereikt door de hoofdpartners van de awards Allianz en Rainbow Collection.

Physee en SungevityNL van harte gefeliciteerd!

De juryprijs van de Impact Award 2018 is gegaan naar Physee en de publieksprijs naar SungevityNL. Zij lieten in hun pitch zien hoe zij gaan voor een groene revolutie en hoe zij bijdragen aan de energietransitie in Nederland. We willen beide winnaars feliciteren met de Award en de positieve impact die bij maken vanuit hun business!

Bedankt voor alle aanmeldingen

De enorme hoeveelheid aanmeldingen laat zien dat merken & organisaties steeds meer begrijpen dat impact denken het nieuwe commerciële denken is. Je kracht inzetten om positieve impact te maken is de nieuwe realiteit, die niet alleen is weggelegd voor sociaal ondernemers. Dit is een keuze, die iedereen kan maken, onafhankelijk van je product of dienst. De innovatieve locatie ‘Circl’ laat als geen ander zien dat zelfs eenvoudige vergaderruimtes omgetoverd kunnen worden tot een plek van unieke waarde creatie.

Hoe kan jij positieve impact maken?

Bedrijven hebben alles in huis wat nodig is om positieve impact aan te drijven: de ideeën, de mensen, de kennis, de middelen. Hoe kan jij de kracht van jouw bedrijf inzetten om een positief verschil te maken? Wij helpen je graag verder.

Rainbow Collection helpt bedrijven niet alleen met het integreren van duurzaamheid in de bedrijfsstrategie en bedrijfsprocessen, maar ook met het aanscherpen van je merkpositionering en marketingactiviteiten voor meer impact.

Meer weten? We wisselen graag ideeën met je uit over hoe jij positieve impact kan maken met jouw business.